MESYUARAT JAWATANKUASA PENGURUSAN ASET ALIH KERAJAAN & MESYUARAT PENGURUSAN KEWANGAN AKAUN SUKUAN KE 4 BIL 1/2022

Tarikh: 06 Januari 2022 ( Rabu)
Masa: 9.30 pagi
Tempat: Bilik Seri Tanjung

Telah berlangsung Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Aset Ahli (JKPAK) dan Mesyuarat Mesyuarat Jawataknkuasa Pengurusan Kewangan dan Akaun (JPKA) secara bersemuka di Bilik Seri Tanjung, PSIS.

Mesyuarat telah dipergerusikan oleh Pengarah PSIS ,Ts. Zulkurnain Bin Shahadan dengan agenda mesyuarat merupakan kata- kata aluan oleh Pengerusi, menyemak minit mesyuarat yang terdahulu, pembentangan laporan aset alih kerajaan oleh Pegawai Aset PSIS, Encik Farid Dawam, pembentangan laporan kewangan oleh Penolong Akauntan Kanan , Pn Rahayu Shahbudin serta hal-hal berbangkit. Sidang mesyuarat ditangguhkan ke tarikh yang akan ditetapkan kemudian.

Hadir sama Timbalan Pengarah Akademik, Timbalan Pengarah Sokongan Akademik, Ketua-Ketua Jabatan, Ketua- Ketua Seksyen dan Ketua-Ketua Unit serta Ahli Pengurusan.