Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Bil 9/2021

Tarikh : 22/8/2021 (Rabu)
Masa : 8.30 pagi -1.00 petang
Lokasi : Dalam talian Ms Teams

Telah berlangsung Mesyuarat JK Pengurusan PSIS Bil.9/2021 secara dalam talian dengan kehadiran Pengarah, Timbalan Pengarah Akademik, mantan Timbalan Pengarah Akademik, mantan Timbalan Pengarah Sokongan Akademik, mantan Ketua-Ketua Jabatan, Ketua-Ketua Jabatan, Ketua-Ketua Seksyen, Ketua-Ketua Unit dan Ahli Pengurusan secara dalam talian menggunakan platform Ms Teams. Mesyuarat telah dipengerusikan oleh Pengarah PSIS dengan agenda mesyuarat merupakan kata-kata aluan oleh Pengerusi, pengesahan minit mesyuarat yang terdahulu, menyemak maklumbalas dan perkara berbangkit, pembentangan laporan da prestatsi kewangan oleh Penolong Akauntan Kanan - Pn. Rahayu Shahbudin, hal-hal berbangkit, makluman agenda mesyuarat dan perbincangan hal-hal lain. Mesyuarat telah berjalan lancar dan ditangguhkan oleh Pengerusi ke tarikh akan dimaklumkan.