Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Sokongan Akademik Politeknik Sultan Idris Shah Bil.3/2021

Tarikh : 8/9/2021 (Rabu)
Lokasi : Bilik Seri Tanjung (bersemuka) & Ms Teams (atas talian)

Telah berlangsung Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Sokongan Akademik Politeknik Sultan Idris Shah Bil.2/2021 yang diadakan secara bersemuka dan atas talian di platform Ms Teams. Mesyuarat dipengerusikan oleh Tn. Hj. Zulkifli bin Mat Nasir - Timbalan Pengarah Sokongan Akademik PSIS dengan kehadiran ahli mesyuarat Sokongan Akademik PSIS secara bersemuka dan atas talian. Mesyuarat dimulakan dengan ucapan pembukaan urusetia mesyuarat, bacaan doa, ucapan aluan oleh Pengerusi, pengesahan minit mesyuarat, perbincangan agenda mesyuarat dan hal-hal berbangkit. Pengerusi membincangkan beberapa dapatan dan isu yang siutarakan oleh ahli mesyuarat mengenai pengurusan sokongan akademik seperti pengurusan aset, pengurusan kewangan dan pengurusan kemasukan pelajar. Sidang mesyuarat ditangguhkan ke tarikh yang akan ditetapkan kemudian.