Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Bil 3/2021

Tarikh : 17/3/2021 (Rabu)
Masa : 8.30 pagi
Lokasi : Bilik Seri Tanjung dan atas talian (Ms Teams)

Telah berlangsung Mesyuarat JK Pengurusan Bil3/2021 bertempat di Bilik Seri Tanjung PSIS dengan kehadiran Timbalan Pengarah Akademik, Timbalan Pengarah Sokongan Akademik, Ketua-Ketua Jabatan, Ketua-Ketua Seksyen, Ketua-Ketua Unit dan Ahli Pengurusan secara bersemuka dan diatas talian menggunakan platform Ms Teams. Mesyuarat telah dipengerusikan oleh Timbalan Pengarah Akademik PSIS - Dr. Mazura binti Mansor dengan agenda mesyuarat merupakan kata-kata aluan oleh Pengerusi, menyemak minit mesyuarat yang terdahulu, menyemak maklumbalas, pembentangan kewangan oleh PAK PSIS, pembentangan JK Lean Management oleh En. Mohamad Kazar in Razali selaku Pengawai Lean Management PSIS, pembentangan penempatan pelajar Latihan Indistri Fasa 3 oleh En. Mohamad Razman bin Toha, Ketua Unit Perhubungan & Latihan Industri PSIS, pembentangan laporan PdPDT sesi Jun2020 oleh Ts. Khalid bin Deris - Ketua Unit e_Learning PSIS, perbincangan kunjungan Pegawai Daerah dan hal-hal berbangkit. Sidang mesyuarat ditangguhkan ke tarikh yang akan ditetapkan kemudian.